Vår sanne essens | 3P Instituttet

Vår sanne essens | 3P Instituttet

Når du ser inn i øynene på et barn, så kan du se den essensen som er «vår» sanne essens lyse ut. Denne essensen kommer vi inn i livet med, den er livet og vi lever den ut.

Vår sanne essens er før….

Den er før vår identitet, som er tanker om hvem vi tror vi er og ikke er. Den er før våre opplevelser av hva vi kaller vår realitet, da den er kraften som skaper vår opplevelse av å oppleve livet. Den er før begrensninger av tanker om hva vi tror og ikke tror at vi er i stand til å utføre. Den er før alle hendelser som skjer i livet, den er observatøren av hendelsene bli bragt til live.

Vår sanne essens er ikke berørt….

Vår sanne essens er ikke berørt av opplevelser, derav grunnen til at vi kan ikke skades hverken psykologisk eller emosjonelt. Da psykologisk og emosjonelt er tanker, som er midlertidige og forbigående av natur. Vår essens er en konstant, den kan hverken komme eller gå. Den er bortenfor tid og rom, den er tidløs.

Vår sanne essens fabrikat….

Kjærlighet, visdom og glede er fabrikatet av denne essensen, som er ren og nøytral av natur. Så når vi som personlighet søker trygghet, kjærlighet, ro og harmoni. Så er det kun fordi vi har glemt vår sanne essens, det er oppstått en separasjon i form av tanker. Og i denne glemselen søker vi dette utenfor oss selv i oppnåelser, andre mennesker og objekter.

Men sannheten er, at disse følelsene vi er i søken etter i våre omgivelser, har og kan kun komme fra oss. De kommer fra innsiden og ikke fra utsiden av oss. Alle følelser vi noen gang har følt på og kommer til å føle på skapes i oss.

Når vi…

Når vi faller ut av personlige tanker, så føler vi oss hjemme og i vår sanne essens. Som er uten noen mangler, som er komplett og hel. Her er det ingen søken, vi hviler i vår helhet av selve essensen av livet. Når vi ser inn i øynene på et barn, så er det dette vi ser. Sannhet i sin fullkommenhet, vår sann natur.

And in this game of life, we all search for ourselves. When I say selves, I mean “inner selves”, the thing that created the life in the first place. Now consciously, most of us are not aware of this. But if you’re searching for happiness; if you’re searching for tranquility; if you’re searching just to have a nice, peaceful, loving, understanding life… in actual fact, your searching for your inner self – Sydney Banks

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts