Svaret er kjærlighet og forståelse

Svaret er kjærlighet og forståelse


The answer is love and understanding – Sydney Banks

Dette sitatet hørte jeg for flere år siden og syntes det var veldig fint. Men, jeg forstod det ikke dypere enn at jeg anså det som en oppfordring.

Og vi får mange velmenende oppfordringer i hverdagen vår i sosiale medier, fra sitater, filosofier etc. Mange som meg har kanskje også drevet med takknemlighetsdagbok. På kvelden skal du skrive ned 3 ting du er takknemlig for før du legger deg.

Om vi er på et godt sted i oss selv, så er det lett å finne 3 ting å være takknemlig for. Men, når vi ikke er på et godt sted. Så kan det være vanskelig å finne 1 ting. Og for meg så ble det en nedtur når jeg ikke klarte å finne noe å være takknemlig for. Jeg kjente at det ble en falsk oppramsing, for å ikke å skulle feile i denne øvelsen.

Nå er det ganske mange år siden jeg drev med dette. Men, hva som er det finurlig. Det er at jeg i dag lever med en enorm takknemlighet helt naturlig. Jeg opplever å ha en dyp kjærlighet og forståelse til selve livet, meg selv og de menneskene jeg har rundt meg. Og det er ganske merkbart at jeg møter opp i livet på en helt annen måte enn før, ut fra de tilbakemeldingene jeg får fra de rundt meg.

Hva jeg ser har skjedd. Det er at med innsikter så faller så mye tankestøy og misforståelser bort, så min sanne natur skinner mye mer igjennom. Og når jeg reflekterte over dette, tok det meg videre til et nytt sitat. Denne gangen fra Jack Pransky.


«All we are is peace, love, and wisdom, and the power to create the illusion that we are not.»   Jack Pransky

Med andre ord så kan vi ikke unngå å leve livet med en dypere kjærlighet og forståelse, når misforståelser faller bort. Helt naturlig så skinner vår sanne natur igjennom, som er fred, kjærlighet og visdom. Dette skjer helt organisk, da disse kvalitetene er vår sanne essens. For hva som er iboende i oss av natur, trengs ikke å trenes opp. Og det gjelder oss alle uten unntak.

I det jeg skrev at det gjelder oss alle uten unntak, så gikk det opp for meg at. En fredlig jord, vil komme fra at vi mennesker lever livet mer i tråd med vår sanne essens. Og hvordan få til det? Jo, når forståelsen av de 3 Prinsipper blir allmennkunnskap, så vil et resultat av dette være. Vi mennesker lever i sammen, med en større kjærlighet og forståelse for hverandre og verden vi lever i.

Det kan vel ikke bli enklere og mer håpefullt enn det?

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts