ViF029: Å leve livet med forståelse

ViF029: Å leve livet med forståelse

I denne episoden prater Daniela Martinussen fra NorthMind/3P Akademiet og jeg om hvordan det er å leve livet med forståelse. Samt ser på 2 av de største misforståelsene vi begge møter på i vårt arbeide som 3P Mentorer.

Daniela Marthinussen er opprinnelig utdannet Fysioterapeut. Allerede som student begynte hun å interessere seg for hvordan å hjelpe mennesker å skape endring. Denne interessen vokste da hun i jobben som fysioterapeut møtte mange pasienter som sleit med nettopp dette.

I sin søken etter en mer helthetlig måte å hjelpe mennesker på, kom hun over forståelsen om hvordan mennesker fungerer psykologisk på et grunnleggende plan. Jo mer hun forstod dette selv, dess enklere ble det for henne å hjelpe andre forstå det samme, og dermed oppnå nye resultater og endringer som er varig, uansett hva det gjelder. Varig endring kommer gjennom å forstå noe en tidligere ikke har forstått om hvordan en selv, og dermed også andre mennesker fungerer.

I denne episoden prater vi om:

– Forståelsen av Prinsippene er en beskrivelse og okke en oppskrift
– Misforståelse 1 – jeg vet det er mine tanker, men sjefen min stresser meg fortsatt
– Misforståelse 2 – hvorfor føler jeg fortsatt x,y,z etter å ha fått en forståelse av Prinsippene?
– Å se innover
– Hvordan forståelsen forenkler det å navigere livets opp og nedturer
– Å se misforståelsen om hvor følelser kommer fra i nuet

Om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

Lydavspiller

 

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts