ViF025: Lær om din innebygde robusthet

ViF025: Lær om din innebygde robusthet

I denne episoden prater jeg med Lisa-Marie Thompson om tema vår innebygde robusthet. Og hvor mye enklere livet blir når vi innser at dette allerede er på plass i oss.

Lisa-Marie er seniorutvikler i et IT konsulentfirma og ved siden av dette jobber hun som 3P Mentor. Hun er grunnleggeren bak bloggen Enkelheten i livet, hvor en del av de menneskehjelperne i Norge som jobber med denne forståelsen bidrar med å skrive. Med 20 år bak seg med depresjon, angst og stress, brenner hun for å hjelpe mennesker som sliter psykisk. Det finnes nå en facebook side som er et sted mennesker sliter kan henvende seg å få hjelp. Du finner siden HER.

I denne episoden prater vi om:

– Hva vi mener med robusthet
– Fra et sjørt blad til et robust tre
– Misforståelser rundt det å være robuste
– Hva det vil si å være robust og hvor dette kommer fra
– Vi kan lære om robusthet, men ikke å være robuste
– Hva som er medfødt er alltid tilstede om vi vet det eller ikke
– Hvordan nysgjerrighet tar oss i retningen av å se innover

Om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske. Ta kontakt om du har spørsmål om hva vi har pratet om eller generelt om hvordan du kan finne ut mer om forståelsen vi prater om.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside for å få blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts