ViF019: Depresjon forsvinner når vi forstår hvorfor vi kan gi blaffen

ViF019: Depresjon forsvinner når vi forstår hvorfor vi kan gi blaffen

I denne episoden prater jeg med Lisa-Marie Thompson om tema depresjon og hvordan vi mennesker sliter pga misforståelsen av hvor våre opplevelser kommer fra, ikke for at vi ikke kan håndtere livet.

Lisa-Marie er seniorutvikler i et IT konsulentfirma og ved siden av dette jobber hun som 3P Mentor. Hun er grunnleggeren bak bloggen Enkelheten i livet, hvor en del av de menneskehjelperne i Norge som jobber med denne forståelsen bidrar med å skrive. Med 20 år bak seg med depresjon, angst og stress, brenner hun for å hjelpe mennesker som sliter psykisk. Det finnes nå en facebook side som er et sted mennesker sliter kan henvende seg å få hjelp. Du finner siden HER.

I denne episoden prater vi om:

– Forståelsen er en evolusjon om hvordan vi mennesker fungerer
– Vi prater ikke om psykologi eller terapi
– Forståelse er hva som gjør at tanke slipper
– Det er ikke vår oppgave å skulle gi slipp på tanke
– Tanker er ikke sanne
– Å skulle fikse oss selv på det mentale og følelsesmessige plan er hva som holder oss nede
– Vi har alle en naturlig kapasitet til mentalt og følelsesmessig velvære

Om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske. Ta kontakt om du har spørsmål om hva vi har pratet om eller generelt om hvordan du kan finne ut mer om forståelsen vi prater om.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts