ViF017: 3P Basic – del 2

ViF017: 3P Basic – del 2

I denne episoden prater jeg med Torill Andersen fra NorthMind og 3P Akademiet, om forståelsen av de 3 Prinsipper. Denne episoden bygger videre på forrige episode, så jeg anbefaler deg å lytte til del 1 først.

Torill har en allmennlærerutdanning ved Høgskolen i Oslo med fordypning i matematikk og kunst og håndverk. Fascinasjonen for hvordan læring og kreativskapelse skjer utløste videre utforsking i pedagogikk og psykologi. På denne veien kom hun over The Three Principles, som forklarer hvordan vår psykologiske opplevelse skapes. 

Etter å ha sett dette fundamentet er det nå det hun vier all sin tid til å undervise. Ved å forstå disse enkle prinsippene, ser hun at tankekaos stilner og en klarhet kommer til syne. I denne klarheten ligger det et ubegrenset potensiale som vi alle har tilgang til. Herfra blir livet betydelig enklere å leve.

I denne episoden prater vi om:

– Hvorfor har denne forståelsen betydning for oss mennesker?
– Hva hjelper forståelsen oss med
– Implikasjoner og hva betyr implikasjoner
– Hvordan forståelsen har hjulpet oss

Om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts