ViF014: One Solution

ViF014: One Solution

I denne episoden har jeg med meg Eirik G. Olsen. Eirik jobber som Mentor/Coach og er grunnleggeren av 3P-Akademiet og NorthMind. Han hjelper mennesker og bedrifter å våkne opp til blindflekken av deres potensiale som de tidligere ikke har hatt tilgang til. Han mener vi som mennesker og samfunn har kommet på villrede og glemt essensen av hvem vi er og hva vi gjør her på jorda – og hans passion er å hjelpe folk å ta kontakt med akkurat det igjen. På den måten kan vi endelig leve slik vi har lyst til å leve og skape det vi har lyst til å skape.

Han har hjulpet alt fra coacher til ungdom, til eiendomsmeglere til mannen i gata til administrerende direktører – felles for alle er at etter et samarbeid med Eirik vil de eller deres bedrift aldri bli den samme igjen.

I denne episoden prater vi om:

– One Solution konferansen som gikk av stabelen i Oslo i slutten av May

– Du finner link til hjemmesiden til konferansen HER

– Du finner link til facebook gruppa Launching ONE SOLUTION HER

Om noe av det vi pratet om berørte deg, så er du hjertelig velkommen til å bli medlem av facebook gruppen. Og om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts