ViF013: Fra stress til frihet

ViF013: Fra stress til frihet

I denne episoden prater jeg med Kirsti Naper, som nå er en av partnerne i NorthMind, hvor hun driver med Businessutvikling bedrifter og grundere.

Kirsti har mange års erfaring innenfor prosjektarbeid, salg, markedsføring, økonomi som ansatt, mellomleder og leder både i privat og offentlignæring. Kirsti kan mye om den tradisjonelle måten å drive strategi- og endringsprosesser og viktigheten av god arbeidskultur for å skape vekst og gode resultater. Kirsti har tilleggsutdanning innenfor veiledning og coaching. Kirsti har stor innsikt og forståelse i hvordan menneskers naturlige «State og Mind» fungerer og hvor stort det menneskelige potensiale er. Hun bistår mennesker, organisasjoner og bedrifter med å finne sin tilgang på kreativitet, nye tanker og ro. Og i denne prosessen vil det vokse frem en forståelsen som gir varig endring på både mikro og makro nivå.

I denne episoden prater vi om:

– Stress har blitt en normal i hverdagen
– Hva er den sanne kilden til stress?
– Hva skjer når vi får et glimt av den sanne kilden til stress?
– Hvordan jobben oppleves annerledes med et klart sinn
– Friheten i å se tankes natur
– Vi behøver ikke å skulle håndtere stress symptomer

Om du likte denne podcasten, er det bare å dele den med de du måtte ønske.

Hjertelig hilsen

Marianne Kronkvist
3P Mentor

 

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts