ViF001: Eirik G Olsen

ViF001: Eirik G Olsen

Eirik jobber som Mentor/Coach og er grunnleggeren av 3P-Akademiet. Han hjelper mennesker og bedrifter å våkne opp til blindflekken av deres potensiale som de tidligere ikke har hatt tilgang til. Han mener vi som mennesker og samfunn har kommet på villrede og glemt essensen av hvem vi er og hva vi gjør her på jorda – og hans passion er å hjelpe folk å ta kontakt med akkurat det igjen. På den måten kan vi endelig leve slik vi har lyst til å leve og skape det vi har lyst til å skape.

Han har hjulpet alt fra coacher til ungdom, til eiendomsmeglere til mannen i gata til administrerende direktører – felles for alle er at etter et samarbeid med Eirik vil de eller deres bedrift aldri bli den samme igjen.

 

I denne episoden prater vi om:

– Målsetting
– Med det å ha en plan
– Gjøre det vi gjør med flyt og enkelhet
– Å føle seg komfortabel i det ukomfortable
– Er alle valg vi gjør, bevisste og ubevisste
– Se konsekvensen av våre valg

Om du skulle ha noen spørsmål, som du kunne tenke deg at vi utforsker sammen, send de til marianne@3pinstituttet.no. Og likte du denne podcasten, er det bare å dele den med de du skulle ønske.

Lytt til din egen visdom!

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts