HOW THE MIND WORKS

Et stille sinn – høres fantastisk ut, ikke sant? Høylytte mennesker, trafikk, elektroniske distraksjoner som smarttelefoner, headset, dataskjermeretc., i tillegg til ditt ustanselige indre mentale støy, gjør at du lengter etter fred og ro.

Det viser seg at et stille sinn ikke bare føles bra – det er bra for deg.

Bevisene er ganske så overbevisende. En avslappet sinnstilstand reduserer stress og angst, forbedrer hjernefunksjonen, fremmer hjertehelsen og forbedrer din generelle velvære. Forskningen er hovedsakelig gjort i forbindelse med å oppnå mental ro gjennom en teknikk eller praksis som meditasjon eller mindfulness. Selv om dette er veldig nyttige strategier, hva om du kunne finne sinnsro uten noen form for teknikk eller daglig praksis?

Onlinekurset «How The Mind Works» fokuserer på å se på hvordan menneskesinnet fungerer og hvordan det ikke fungerer.

En god del av tankene du har er unødvendige og uproduktive. Årsaken til dette er en oversett misforståelse om hvordan tankene dine faktisk fungerer. Sinnet ditt fungerer bare på én måte, det skaper den virkeligheten du ser fra innsiden – ut. Det er bare det at det ser ikke ut som det fungerer på denne måten.

På dette 5 ukers onlinekurset vil du lære om hvordan vår opplevelse fra øyeblikk til øyeblikk ikke blir skapt av verden rundt oss. Den skapes kun gjennom den bemerkelsesverdige, kreative kraften Tanke. Det er dette vi kaller en konstant (Prinsipp).

Tanke som den konstante, kreative og kausale kraften bak vårt psykologiske system er en livsendrende oppdagelse. Når vi forstår at det er slik menneskesinnet fungerer, er dette til stor hjelp for oss. For om vi sliter med ubehagelige følelser som stress eller føler oss nede, er ikke det fordi det er noe er galt med oss, eller med verden. Det er fordi vi har mistet av syne hvordan Tanke fungerer. Vi tror at andre mennesker, hendelser, og andre ting forårsaker våre følelser. Men dette er faktisk ikke mulig.

Vårt fantastiske psykologiske system

Sammen skal vi utforske dette fantastiske systemet

Noe skjer på et dypere nivå når du innser hvordan opplevelser skapes. Unødvendig og uproduktive tanke begynner å falle bort. For hvorfor fortsette å tenke noe som ikke er sant? Vi sier at du vender tilbake til sinnsro, fordi din naturlig tilstand er ro. Så gjennom en kraftfull visuell reise over 5 uker, vil vi avsløre den misforståtte ideen om at det kan være mulig å ha en følelse eller opplevelse uten «Tanke i øyeblikket».

Prinsippene først artikulert av Sydney Banks avslører et Paradigme for hvordan vårt psykologiske system fungerer. Som leder til varig transformasjon og endring. Vi begynner å leve livet mer i tråd med hvordan vi faktisk fungerer i stedet for hvordan vi ikke fungerer. Vi begynner å leve mer i tråd med vår sunne fornuft, kreativitet og velvære.

OPPSTART I SEPTEMBER

Tirsdag 3. September
Tirsdag 10. September
Tirsdag 17. September
Tirsdag 24. September
Tirsdag 1. Oktober

Kl 19 – 21 hver uke

OPPSTART I OKTOBER

Onsdag 2. Oktober
Onsdag 9. Oktober
Onsdag 16. Oktober
Onsdag 23. Oktober
Onsdag 30. Oktober

Kl 19 – 21 hver uke

Pris: 1.900 kr Inkludert i prisen følger det med 1 en – en mentor samtale etter endt kurs. For påmelding send en mail til marianne@3pinstituttet.no.

Mellom hver uke vil du få artikler, videoer og reflekterende spørsmål, som skal være med å støtte deg på reisen mot å selv oppdage hvordan opplevelser skapes. Det vil også bli opprettet en lukket Facebook gruppe, hvor det kan stilles spørsmål og å dele innsikter med de andre på kurset.

All feelings, whether positive or negative, derive and come alive from the power of Thought – Sydney Banks

Kursholder: 3P Mentor Marianne Kronkvist. Du finner mer informasjon om henne HER.