Om Marianne

Før jeg kom over forståelsen av Prinsippene. Trodde jeg livet var en rekke av omstendigheter, noen bra og noen ikke så bra. Jeg trodde at jeg måtte håndtere disse omstendighetene for å være vellykket eller ha et lykkelig liv. Jeg trodde omstendighetene hadde makt.

Du kan forestille deg min overraskelse, og til en viss grad vantro. Når jeg fikk kunnskap om at livet ikke fungerer på denne måten. Livet er faktisk en innsiden-ut opplevelse. Vi lever i følelsen av Tanke ta form i et hvert øyeblikk. Denne nye oppdagelsen danner en helt ny forståelse for vår psykologi.

Ja, det er omstendigheter, men min opplevelse av den kommer innenfra. Og selv om det ser ut som min opplevelse av livet styres av mine omstendigheter. Kan det faktisk ikke fungere på denne måten.

Etter at jeg begynt å lære om Prinsippene, har livet mitt endret seg på måter jeg aldri hadde drømt om. Resultatet av å få en forståelse for prinsippene, har vært bærekraftig og varig endring. Og det er min egen transformasjon i livet, som er drivkraften bak ønsket om å formidle denne forståelsen videre i mitt arbeide med mennesker. Ettervert som jeg har delt denne kunnskapen med andre, har jeg sett den dype effekten forståelsen har på menneskers liv.

 Endringer som har skjedd i mitt liv

Endringer som har skjedd i mitt liv, er alt fra å leve et liv uten stress, selv i hektiske situasjoner. En bunnsolid ro og trygghet i meg selv, uavhengig av omstendighet eller situasjon. Forbedret relasjon til nær familie. Mer tilstedeværelse og engasjement i livet. Å ikke være redd mine følelser eller prøve å unngå ubehagelige følelser. Å stå stødigere i uforutsette situasjoner og i det ukjente. Økt kreativitet og klarhet.

Den virkelige magien i denne forståelsen er ikke at den fjerner negative opplevelser i livet, men at den fundamentalt forvandler vårt forhold til negative opplevelser. Vi begynner å se at vi har kapasitet til å gå gjennom både opp og ned turer i livet med mer ro og enkelhet.

Vi kan være glade en dag, og være takknemlig for det. Og vi trenger ikke å prøve å holde på denne opplevelsen eller sinnstilstanden. Neste dag kan vi være veldig opprørte, men gå gjennom det mer grasiøst, med viten om at denne opplevelsen skal også passere.

Utdanning

2014/15 Sertifisert 3P Mentor – 3P Akademiet
2015 The three Principles School – Salt Spring Island
2015 Leadership with Insight Training – Insight Principals
2017 Pransky & Associates Professional Training
2017 Grounding=Impact  – 3P Akademiet
2018 Never Broken, Nothing Lacking: Beyond Trauma and Resilience – 3 Principles Intervention, LLC
2019 Sertifisert iHeart Practitioner – Iheart Principles

Jeg er utdannet innenfor Salg- og markedsføring. Jeg har bodd 9 år i Spania, hvor jeg har jobbet innen for servicenæringen.