Kunsten å leve…..kommer med livet

Kunsten å leve…..kommer med livet

For noen helger siden satt jeg i hagen til min mor etter en god middag. Pizza levert på døren fra Dominos. For en pizzaelsker som meg, så er dette den beste pizzaen jeg noen gang har smakt. Helgens vær var helt fantastisk. Med 22 varmegrader kl.19 på kvelden. Kan man be om noe mere?

Lyden av sommer

Det er masse måker her ute hvor min mor bor. Og for meg er lyden av måker, lyden av sommer. Ikke alle her på det blide Sørlandet er enige med meg om dette. Men sånn er det, vi lever alle i separate realiteter. Hva som er nytelse for en, kan være et mareritt for en annen. Og det er jo logisk, siden vi lever i opplevelsen av tanke ta form i øyeblikket og ikke våre omgivelser.

Hva som fikk min oppmerksomhet der jeg satt i min mors hage og tittet opp, på alle måkene som fløy høyt der oppe på den blå himmelen. Var hvordan en flokk med måker, i ganske stor fart. De fløy frem og tilbake, i ring og rundt. Men ingen av dem krasjet med hverandre. De sneiet hverandre på hårstrået, ihvertfall så det slik ut for meg herfra jeg satt. Men hva er det som gjør at de kan fly med en slik presisjon tenkte jeg?

Kunsten å leve

Så dukket det opp noen tanker i meg. Har noen av de «tanker» om at «jeg er ikke en god flyger»? Tviler de noen gang på sin evne til å fly? Eller bare har de en så dyp forståelse, om at intelligensen bak livet har utstyrt dem med den evnen. En evne som de uten unntak kan stole på, at vil guide dem gjennom flyvningen blant alle de andre måkene?

Noe i meg sier at de bare vet at de har evnen til å fly. Og med den så kommer presisjon og hvordan beherske denne kunsten av seg selv.

Tenk om også vi som mennesker hadde en slik dyp forståelse om evnen og kapasiteten vi har til å navigere livet med all den presisjon vi trenger. At vi har all den mentale helsen og emosjonelle friheten til å beherske kunsten å leve.

Vi har glimt av den til tider. Og vi ser den kanskje lettere i andre mennesker. Vi sier at, jeg skjønner ikke hvordan han/hun kom seg gjennom den vanskelige situasjonen. Men, hva vi ikke ser, er at dette er en fakta om kunsten å leve. Vi tror det er alt mulig annet som er grunnen og som vi gir kreditten til.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts