Kilden til alle opplevelser – The space within

Kilden til alle opplevelser – The space within

Det finnes ikke en større frihet enn å få et glimt av at «alle» opplevelser kommer fra et uendelig potensiale. Et potensiale som vi alle er en del av. Et potensiale som gir uante muligheter for nye opplevelser og ny forståelse for livet og oss selv.

Dette er hva jeg fikk se med egne øyne skje i helgen. Jeg kick-startet mitt nye 10 måneders Mentorprogram, med en gruppe herlige mennesker. De har alle hatt innsikter inn i hvordan menneskesinnet fungerer. Og de har alle utforsket forståelsen av de 3 Prinsipper over en lengre stund.

Men, de alle så noe dypere og nytt om forståelsen og sitt liv i løpet av helgen, da vi tok et dypdykk inn i de 3 Prinsipper. Vi gikk under vårt intellekt og med det så mener jeg, å se på Prinsippenes natur. Istedenfor å prate på et nivå av hva vi tenker og føler. Når vi går under vårt intellekt, så får vi glimt av «the space within» og vi kommer hjem i oss selv.

The space within

Jeg elsker boken til Michael Neill, The space within og hvordan den peker oss hjem i oss selv, til dette potensiale som er kilden til alt. Her er en beskrivelse av boken fra Amazone;

There is a space within you where you are already perfect, whole and complete. It is pure consciousness – the space inside of which all thoughts come and go.

When you rest in the feeling of this space, the warmth of it heals your mind and body. When you operate from the infinite creative potential of this space, you produce high levels of performance and creative flow. When you sit in the openness of this space with others, you experience a level of connection and intimacy that is breathtakingly enjoyable and filled with love. And when you explore this space more deeply, you will find yourself growing closer and closer to the divine, even if you’re not sure there is such a thing and wouldn’t know how to talk about it if there was.

Every problem we have in life is the result of losing our bearings and getting caught up in the content of our own thinking; the solution to every one of those problems is to find our way back home. This is both the invitation and the promise of this book.

Prinsippenes natur

Det skjer noe magisk når vi går fra en intellektuell forståelse av Prinsippene og at de er noe separat. Til å se at vi er Prinsippene i aksjon. Dette vekker oss opp til dette potensialet og vår sanne natur. Ordene er kun metaforer for hva som ikke kan settes ord på. For å prøve å få det ned i en setning for å forklare hva de peker mot, er som å prøve å få en elefant inn i en fyrstikkeske.

Under alle tanker vi har om livet og om oss selv, finner vi dette potensialet. Helt uberørt av hva som foregår i våre liv. Da våre opplevelser av livet skapes fra dette potensialet. Når jeg sier under våre tanker, så er dette kun en metafor, som kan gi deg en indikasjon på retning av hvor våre opplevelser kommer fra.

For det ser ut for oss som at opplevelser kommer fra noe utenfor oss selv. Og dette er hva som dikterer hvordan vi føler og tenker. Dette er den største misforståelsen vi mennesker lever i. Og denne misforståelsen er grunnen til av i kan føle oss som offer for livet, for følelser og for tanker.

Men, når vi våkner opp til sannheten som Sydney Banks oppdaget på begynnelsen av 1970 tallet. Så endrer dette livet vårt på måter vi ikke kunne drømme om. Vi settes ikke fri fra opplevelser, men vi settes fri fra misforståelser som holder oss fastlåste i livet.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

 

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts