Hvordan se tanke på et dypere plan? The Missing Link

Hvordan se tanke på et dypere plan? The Missing Link

I November så kickstartet jeg mitt første 10 måneders Mentorprogram, med en intim gruppe fra forskjellige steder i landet her nede i Kristiansand. Jeg har aldri jobbet i form av å skulle hjelpe andre med å formidle Prinsippene, men universet hadde vist denne planen for meg. For denne gruppen ble til på en så uanstrengt og enkel måte, at jeg føler den bare plutselig var der.

Vår første helgemodul skulle primært dreie seg om Prinsippene, og det er en logikk bak det. For vi kan kun formidle videre hva vi selv har sett. Hva vi innsiktsfullt har forstått om Prinsippene. Så jo dypere forståelse vi har for Prinsippene, jo lettere er det å formidle i alle slags kontekster (fordi alle kontekster er skapt fra Prinsippene).

I løpet av denne helgen, så gikk vi igjennom flere vers fra boken The Missing Link av Sydney Banks. Jeg fortalte deltagerne at ideen kom til meg, da jeg hadde ønske om at gruppen skulle se tanke på et dypere plan. Og hvem er bedre til å hjelpe oss enn selveste Sydney Banks (ikke i fysisk form da han er død) gjennom sine tekster i boken.

Grunnen til at jeg ønsket at gruppen skulle se tanke på et dypere plan. Er fordi vi hører mye om tanke og tenking i forbindelse med forståelsen. Og det er nok fordi at det er det mest synlige (produkt av Prinsippene det formløse). Men, dette kan fort ta oss ned en intellektuell vei av forståelsen, og til det kognitive.

For meg personlig, mens vi dykket ned i tekstene til Syd. Så jeg at om vi tar bort ordet tanke, og erstatter det med skapelse. Kan det være enklere å ikke falle for, at det vi prater om er kognitivt. Men, noe før våre personlige tanker.

En av deltagerne hadde en mega innsikt mens vi holdt på å fordype oss i teksten til Syd. Og for ikke å utlever selve konteksten i saken, så bruker jeg et annet eksempel. Se for deg at du har problemer med en sak, som håndteres av Politiet. Du har hatt mye bekymringer om hvordan dette skal løses. Og i det du får et glimt inn i hvordan opplevelser skapes, så går hele problemet opp i røyk. Deltageren så at problemet i og av seg selv ikke fantes!!!!!!!!

Det er ganske magisk å få være vitne til at mennesker har slike transformerende opplevelser, som endrer livet deres på et blunk. Vi ble ganske satt ut hele gruppen når deltageren fortalte om sin opplevelse. Deltageren selv ble ganske så berørt, med tårer i øynene.

Jeg blir like overasket hver gang noen jeg jobber med, har en transformerende opplevelse. Selv om dette er noe jeg ser gang på gang skje, når vi ser i retningen av hva som skaper. I stedet for å fokusere på hva som er skapt (hva vi opplever). Disse transformasjonene er for meg, en bekreftelse på. Hvilken innvirkning det har for oss mennesker, å forstå hvordan opplevelser skapes.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts