En ny oss og en ny dem skaper nye relasjoner

En ny oss og en ny dem skaper nye relasjoner

Når vi begynner å se at hvem vi tror vi er, ikke er hogget i stein. Da hvem vi tror vi er, er skapt via Tanke i øyeblikket. Så betyr dette at også andre i våre liv, hvem vi tror de er. Også er skapt via Tanke i øyeblikket.

Vi ville for eksempel ikke forveksle kartet over Norge, for å være selve Norge. Men det er hva vi gjør, når vi tror at våre tanker om oss selv og andre, er hvem vi virkelig er og hvem de virkelig er.

Det er enkelt å se sannheten i dette om vi tar en titt på hvem vi trodde vi var for 10 år siden eller 20 år siden. Eller hvem vi trodde vi var i vår ungdom.

Alle våre relasjoner er basert på en serie mentale bilder. Hvem vi tror vi er og hvem vi tror de andre er, er ikke så håndfast som det ser ut til. Vi er ikke kartet.

Å innse dette åpner opp en helt ny verden for oss og måten vi forholder oss til andre på. Hvis vi ikke nødvendigvis er hvem vi alltid trodde vi var, trenger vi ikke å handle (eller til og med tenke) på samme måte som vi alltid har gjort før.

Og når vi innser at andre ikke nødvendigvis er hvem vi trodde de var, kan vi se dem på nye og forskjellige måter.

Når vi kombinerer disse to tingene – en ny oss og en ny dem – er mulighetene uendelige! En ny oss og en ny dem skaper nye relasjoner.

Med disse nye mulighetene, så vil vi se at når andre gjør ting som vi normalt har reagert på. Ut fra en ny oss, så reagerer vi plutselig på andre måter. Og når vi ikke lenger reagerer ut i fra våre gamle mønster. Begynner de andre i våre liv å endre seg rett foran øynene våre – en ny dem.

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å dele dine refleksjoner om dette blogginnlegget. Har du lyst å vite mer om forståelsen av Prinsippene, kan du bestille en gratis 60 min Mentor time HER.

Om du ønsker, kan du registrere deg gratis inne på min hjemmeside. Så får du nye blogginnlegg og nyheter om forståelsen av Prinsippene på mail.

Hjertelig hilsen

Marianne

Written by:

Marianne Kronkvist

Marianne er 3P Mentor og jobber ut ifra forståelsen av de 3 Prinsipper, først artikulert av Sydney Banks. Hun brenner for å formidle det sanne psykologiske paradigmet som de 3 Prinsipper tilsammen skaper.

View All Posts