Føler du deg ikke tiltrukket av Mindfulness og meditasjonsøvelser, men ønsker mer indre ro og tilstedeværelse i hverdagen? Har du prøvd å skulle implementere en praksis av Mindfulness og meditasjon i livet ditt, men som du av en eller annen grunn føler at dette blir bare en ting til på “to do-lista” og blir da mot sin hensikt? Det finnes en enklere vei til mindre stress og mer tilstedeværelse i livet som ikke krever noen teknikker eller øvelser. Boken er ment som hjelp til at du kan få en bedre forståelse for hvordan det menneskelige sinnet fungerer og dermed få mer tilstedeværelse og indre ro i livet uten å måtte bruke teknikker.

Kjøp eboken HER (Kan leses i apper for iPhone/iPad og Android, iBooks, Kindle)

Tilbakemeldinger på boken

Marianne har skrevet en fin liten bok, som helt enkelt forteller om det stedet inni oss alle, hvor fred og glede bor. Det er en bok som bringer håp om hva vi alle har iboende i oss, kilden til større trivsel akkurat her og nå. Opplevelser er ikke skapt av noe utenfor oss selv, men det er kun tanke og bevissthet …som skaper opplevelser. Denne innsikten bringer frihet til hvert enkelt menneske, som begynner å oppdage hvordan sinnet virkelig fungerer. Jeg gir denne boken mine varmeste anbefalinger.

– Natasha Swerdloff, forfatter av boken Coming Home – Uncovering the foundation of psychological well-being, underviser, coach og facilitator

Dette er en enkel, lettlest og engasjerende bok. Samtidig bringer den en fundamental og dyp forståelse av menneskesinnet som peker leseren mot livsendrende innsikter. Marianne er selv et levende eksempel på visdommen denne boken inspirerer til. Jeg anbefaler denne boken på det sterkeste, og den bør leses i ro gjentatte ganger.

– Kjetil Haugmo, Coach, forfatter, foredragsholder og seminarleder